Produkter

Beskrivning

Rubrik

Jag har valt att sälja dessa produkter på min klinik då de ligger mig extra varmt om hjärtat! De är milda, naturliga och giftfria produktersom kan användas av hela familjen. Jag använder själv dessa till mig och min familj eftersom "endast det bästa är gott nog".

Allt för få känner till dessa produkter och dess användningsområden och än mindre vart man får tag i dem. Nu finns de hos Strandepil Osteopati!

Här följer en kort produktbeskrivning:

Lansinoh Lanolin-salva är naturligt utvunnet från fårullsfett. Den innehåller inga kemikalier, parabener, parfymer eller andra onödiga tillsatser. Dessutom är de får man använt ullfettet ifrån ej besprutade med bekämpningsmedel mot ex parasiter och svamp. Det är den renaste lanolinsalvan på marknaden och därför kan du tryggt använda den till såriga bröst vid amning då den är helt ofarlig för barnet att få i munnen. Den har läkande och skyddande egenskaper och förhindrar följdkomplikationer så som inflammationer i bröstvävnaden. Den är också en fantastisk salva att ha i husapoteketdå den skyddar barnets röda stjärt samt läker självsprickor och småsår på hela familjen!

Kamomilloljan är en ren vegetabiliskt olja. Den har läkande egenskaper och verkar lugnande på känslig och reaktiv hud. Den är utmärkt som förberedelseolja under graviditet samt efter förlossning för att påskynda läkning och mildra eventuella besvär. Smörj den växande magen för att förhindra uppkomsten av hudbristningar, samt underlivet/mellangården för att hålla den tunna huden mjuk och elastisk. Passar utmärkt till kvinnor i alla åldrar och kan även lindra vid problem med sköra slemhinnor i underlivet vid övergångsåldern.

Våtservetter utan kemikalier, parabener och parfymer tycker jag är en självklarhet till
barnen! Tänk så ofta de blir avtorkade med våtservetter under de första, känsliga åren. Och då även om händerna och i ansiktet...
Gentle Aloe Vera Wet wipes är en naturlig produkt till ett bra pris där man istället för att tillsätta onödiga, mer eller mindre tveksamma ämnen, har valt att tillsätta naturlig Aloe Vera som både återfuktar, lindrar och läker.

Senaste kommentarer

28.10 | 11:15

Tack för en jättefin behandling av min sambos onda rygg. Trevligt bemötande, ödmjuk och stor kunnighet! Rekommenderas.

12.10 | 07:59

Hur kan man boka en tid. Har forsökt att ringa dig utan att få tak på dig.

30.03 | 20:31

Hade inte hört talas om Osteopati innan. Har fått behandling under graviditeten mot mina besvär med värk i bäckenet/foglossning. Vilket har hjälpt mycket! Tack

13.07 | 17:05

Bra att fler vill utbilda sig till osteopat. Ni behövs! Synd att sjukvården inte förstått det.